header2

 Stepan CustomO hudební doprovod ke mši svaté na svátek sv. Štěpána se postaraly ašské Skautky

phoca thumb m img 1985O vánocích jsme slavili mši svatou i v léčebně dlouhodobě nemocných Carvac.

(klasické zobrazení)

phoca thumb m dsc 0694Několik fotografií z půlnoční mše svaté v Hranicích.

(klasické zobrazení)

phoca thumb m img 2081Podívejte se na fotografie z půlnoční mše svaté v Hazlově.

(klasické zobrazení)

phoca thumb m dscf0780Na Štědrý den se sešly děti naší farnosti u jesliček, aby přinesly Ježíškovi dárečky v podobě vykonaných dobrých skutků. Tyto dobré skutky symbolizoval barevný proužek papíru s napsaným dobrým skutkem. Na tuto chvíli se děti připravovaly celý advent.

 

phoca thumb m img 1693 - kopieV pátek 6.12. na svátek svatého Mikuláše proběhl v restauraci Sokolovna v Krásné farní ples. Součástí večera bylo mimo jiného setkání dětí s Mikulášem, soutěže pro děti, divadlo nebo tombola. Podívejte se na fotografie.

phoca thumb m 17Na podzim se společenství rodin vypravilo společně s panem farářem na výlet do Podhradí u Aše.

phoca thumb m p1210016V červenci srávilo společenství rodin společnou dovolenou v Sepekově.

phoca thumb m dscn4264V červnu jsme se rozloučili s P. Januszem Romaňskim, který v naší farnosti působil dva roky. Na jeho místo nastoupil P. Antonín Wasil.

phoca thumb m dscn7035Již tradiční sjíždění Ohře se spolčem rodin.

phoca thumb m dscn4185Několik fotografií ze křtin malé Anežky.

phoca thumb m img 5670Začátkem léta k nám zavítal biskup František Radkovský. Prohlédněte si jeho návštěvu v Hazlově.

phoca thumb m dscn4000Biskup František Radkovský na návštěvě v Aši.

phoca thumb m dscn3849Noc kostelů je každoročně pořádaná akce, která má umožnit široké veřejnosti nezávazné přiblížení se a setkání s křesťanstvím. V jejím rámci jsou ve večerních a nočních hodinách zpřístupněny některé kostely různých křesťanských církví. Tentokrát se akce konala v kostele sv. Karla Boromejského v Mokřinách.

phoca thumb m dscn3710Letošní diecézní pouť proběhla 8.května v klášteře Kladruby u Stříbra. Pouť byla zároveň součástí oslav 20. výročí založení plzeňské diecéze Janem Pavlem II. Poutníky přivítal plzeňský biskup Mons. František Radkovský, který diecézi řídí od samého počátku.

phoca thumb m p1200231Ekumenické setkání rodin proběhlo mimo jiné i v tělocvičně na Kamence.

phoca thumb m img 4481Skupinka našich koledníků v Hazlově.

phoca thumb m 317Fotogalerie zachycuje události tří velikonočních dnů utrpení, smrti a zmrtvýchvstání Ježíše Krista. Na Zelený čtvrtek si připomínáme velikonoční slavnostní večeři Kristovu s apoštoly. Fotografie zachycují symbolické Kristovo mytí nohou apoštolům. Velký pátek je den, kdy byl Kristus umučen a zemřel na kříži. Tyto události si křesťané připomínají křížovou cestou, která u nás začínala v kostele v Mokřinách a pokračovala průvodem městem až do ašského kostela sv. Mikuláše. Třetího dne, v neděli, v časných ranních hodinách Kristus vstal z hrobu. V kostelech se v noci ze soboty na neděli koná slavnostní bohoslužba, ze které přinášíme také několik fotografií.

phoca thumb m img 3487Pytlová dráha v Hazlově rozveselila děti i jejich rodiče. Krásnou akci završilo buřtování v "indiánském" tee-pee.

phoca thumb m img 5193Lednový výlet s opékáním buřtů.